måndag 17 maj 2010

Intensiv helg.

I helgen av C haft barnkalas. Det funkade jättebra att ha det i stallet. Bara två barn som tyckte att hästarna var lite läskiga. Söndagen var vi i stugan och firade barnen med släkten. Tanken var att vi skulle grilla vid havet, men det var blåsigt och kallt så vi fick ta fram grillen vid stugan istället.

C hade otur och gick emot den öppna spisen och brände sin hand. Så idag åkte vi ner till vårdcentralen för att kolla så allt var ok. Som tur är det bara översta skinnet som bränts bort. Bandage i en vecka så ska det bli bra igen.

Lille A har börjat med medicin för sin mage så nu håller vi på att försöka ställa in rätt dos. Inte det lättaste det, men förhoppningsvis kommer den att underlätta för honom. Söndagen var dock jobbig för honom. Det gör ont i hela kroppen när han bara skriker och kallsvettas. Hade jag kunnat ta över det så hade jag gladligen gjort det.


Så här ser C:s hand ut idag. Mycket bättre än igår.

1 kommentar:

  1. Älskade barn, usch det gör ont i hjärtat. Och stackars lille A, om det blir för mycket av det onda kan du skicka ner lite till oss så kan vi turas om att ha ont.

    SvaraRadera